Проєктування кафе або ресторану - це тонка та кропітка робота. У процесі розробки проєкту враховується не тільки передбачуваний рівень закладу та гостей, їх комфорт, а й створення та впровадження умов, що повністю відповідають державним вимогам та нормативам. Готовий проєкт дозволяє:
Замовивши проєктування ресторану чи кафе під ключ в Україні, ви отримуєте повний технологічний проєкт, який готовий до реалізації. Проєкт враховує вимоги замовника, відповідає БНіП та орієнтований на скорочення витрат на всіх етапах будівництва. Наша компанія виконує проєктування закладів громадського харчування під ключ по всій Україні. Досвід та укомплектований штат дозволяє у стислі терміни розробити проєкт для успішного ведення вашого бізнесу.
Розробка схеми підключення холодильного, торговельного, теплового та електричного обладнання; підключення інженерних систем із попереднім розрахунком навантажень. Включає текстову частину з інформацією щодо обґрунтування потреби кафе чи ресторану у певному вигляді обладнання.
Розробка архітектурних завдань за кількістю та розміром кожних приміщень на основі загальної площі, місця розташування технічних приміщень стосовно гостьового залу, ретельне та грамотне зонування з використанням кожного корисного квадратного метра.
Розробка дизайну кожного з приміщень, рішення щодо зовнішнього та внутрішнього оздоблення відповідно до ідеї та концепції закладу, трендів та особливостей бренду. Розробка концепції екстер'єру, банерів, вивісок, колірних рішень та поєднань.
Вартість проєктування ресторану, кафе, пабу, їдальні – питання індивідуальне. Вона залежить від великого переліку факторів, починаючи від складності, трудовитрат фахівців, вимог замовника, закінчуючи можливістю застосування всіх вимог із реальним станом справ. Ціна проєктування обговорюється лише після отримання вихідних даних та розуміння обсягу робіт.

Проєктування починається із визначення приміщення. Важливо розуміти, який вид закладу громадського харчування реалізовуватиметься, що веде до необхідності опрацювання кількості кімнат, перегородок, вікон, арок; визначення технічних та інженерних вимог, їх відповідність державним нормам. Хороший та якісний проєкт включає низку заходів:
Весь процес проєктування проходить під щільним зворотним зв'язком із замовником для розуміння всіх вимог. В результаті замовник отримує повністю готовий проєкт із технічним завданням та документацією із зазначенням кількості необхідного матеріалу, розрахунком приблизних термінів окупності та рентабельності будівлі.
Замовляв проєктування їдальні. Залишився задоволений. Роблять все чисто, проєкт відповідає вимогам. І головне - не затягують зі здаванням!
Вибрав типовий проєкт кав'ярні, але її повністю підлаштували під мої вимоги. В результаті вийшов дуже привабливий та функціональний об'єкт. Хочу зазначити, що після будівництва та запуску кав'ярні виправдалися можливі терміни окупності. Я радий співпраці і можу рекомендувати як відповідальний та професійний виконавець.
Проєкт нового модного ресторану у Києві силами вашої компанії – це справжнє захоплення. І я та мої партнери оцінили ваш професіоналізм та кваліфікацію. Проєкт включив все необхідне до місць розміщення печей та духових шаф. Приголомшливо. Але найбільш сподобався момент – візуал. Справді стильні рішення, що підходять під нашу цільову аудиторію.

























Проєктування під ключ – це зручно. Не має значення, кафе чи ресторан необхідно спроєктувати. Усі роботи виконуватимуться лише однією компанією: від першого дзвінка до видачі узгодженої у всіх інстанціях документації. Під час замовлення будівництва в іншій компанії ми виконуємо авторське спостереження.
Наша компанія спеціалізується на проєктуванні та будівництві комерційних будівель різного призначення в Україні, зокрема проектування кафе, ресторанів, пабів, їдалень, бістро різного рівня. Ми орієнтуємось на вимоги та бюджет, не нав'язуємо дороге обладнання та матеріали, підбираючи тільки те, що дійсно необхідно згідно з концепцією.
Вартість проєкту – від 200 грн за 1 квадратний метр. Терміни – від 20 днів. Вартість та терміни індивідуальні та залежать від роботи та вимог до проєкту.