Холодильні гірки
Для швидкого доступу до продукції покупцям в магазинах самообслуговування та для якісного зберігання упакованих товарів використовуються холодильні гірки. Агрегат являє собою високий стелаж з відкритими полицями для зберігання, охолодження, викладання й демонстрації харчових продуктів. Основною перевагою гастрономічних гірок є економія простору. Вертикальна конструкція обладнання надає великий обсяг корисної площі, не займає багато місця в ширину, не передбачає наявність дверей. У комплексі це надає можливість покупцеві зручно вибирати продукцію, а власнику торгового об'єкту раціонально використовувати площу приміщення.
Продаж гастрономічних гірок - один з основних напрямків компанії «Здоровий клімат». Компанія представляє широкий асортимент холодильного обладнання різних технічних характеристик, дизайну і розмірів. Пропонуємо купити сертифіковану та високоякісну продукцію за доступними цінами. Також надаємо послуги з проектування системи охолодження під ключ, доставки замовлення по Львову й Україні, монтажу та сервісного обслуговування. Детальну інформацію про вартість обладнання можна дізнатися у менеджерів «Здоровий клімат» або в розділі каталог .
Види гастрономічних гірок
За типом підключення та конструкцією холодильні гірки діляться на два типи:
- Гірки з вбудованим агрегатом;
- Гірки під виносний агрегат.
Ціна холодильних гірок з вбудованим агрегатом вища, тому що гірка з вмонтованим агрегатом передбачає повну мобільність і незалежність. Пристрої під виносний агрегат підключаються до холодильного агрегату, що встановлюється в іншому приміщенні або надворі. Цей вид дешевший за вартістю.
За призначенням обладнання ділиться на універсальне та спеціалізоване. Універсальний пристрій підходить для охолодження декількох різних груп продукції. Це може бути м'ясна, ковбасна, молочна та інші групи товарів. Спеціалізовані призначені для однієї групи товарів, які вимагають певного температурного режиму. Наприклад, молочні гірки працюють в діапазоні + 1 ... + 7 градусів за Цельсієм, стелажі для м'яса - 0 ... + 2 градуси, для фруктів - + 4 ... + 10. При виборі виду холодильних рірок необхідно орієнтуватися на вимоги продукції до температури зберігання, площі, відведеної під установку гірки, кількість полиць і габарити. Також необхідно визначитися з місцем установки холодильної гірки, вибираючи між пристінним і острівним видом.
Фахівці нашої компанії допоможуть вибрати відповідний вид холодильного обладнання, ґрунтуючись на вимогах по температурному режиму, групі продукції, яка буде зберігатися на полицях гірки, ваших побажаннях і заявленому бюджету. Запропонуємо найкращий варіант з мінімальним споживанням електроенергії, естетичним зовнішнім виглядом. Гарантуємо високу якість обслуговування та доступні ціни. Телефонуйте в компанію “Здоровий клімат” та отримуйте якісну професійну консультацію і підбір найбільш оптимального обладнання для потреб вашого бізнесу.
Телефонуйте!